Nieuws‎ > ‎Aankondigingen‎ > ‎

27 mei 2018: Ladies Only

Geplaatst 14 mei 2018 14:15 door Reno Rutten   [ 14 mei 2018 14:17 bijgewerkt ]Na het succes van de eerste Ladies Only training en de positieve respons achteraf zetten wij dit initiatief verder.

 

Wij hopen op 27 mei 2018 van 14.00 tot 16.00 uur opnieuw zoveel mogelijk dames vanaf de leeftijd van 11 jaar en zonder bovengrens qua leeftijd te mogen ontmoeten!

Alle dames zijn welkom, zowel beginnende als gevorderde judoka's maar het is tevens een mooie gelegenheid om te herbeginnen met judo.

De training zal opnieuw geleid worden door Ilse Heylen, geflankeerd door Karola Imbrechts en Lieve Faes.

 

De ambitie van dit project is vrij eenvoudig en kan samengevat worden onder de noemer 'fun op de tatami'.

In een vrije en gemoedelijke sfeer kan er genoten worden van de technieken aangereikt door een topper met 20 jaar ervaring op het allerhoogste niveau.

Naast het opbouwen van een bredere cirkel/netwerk van vrouwelijke judoka's waar 'fun' centraal staat en er ruimte is voor kennismaking met andere judoka's is het verder ontwikkelen van de eigen vaardigheden natuurlijk eveneens een doelstelling.

 

Katsumi verwacht jullie!!!

 

Tot binnenkort

Ilse

 

PS: Het project Ladies Only is een initiatief van de Ilse Heylen Judo Academy, in samenwerking met de judoclubs van Tervuren, Dworp, Boortmeerbeek, Edo Wilsele en Judocentrum Leuven en met de steun van Judoclub Tervuren en de Stad Leuven.

Comments