Nieuws‎ > ‎Aankondigingen‎ > ‎

28 Augustus: Autoloze zondag: een succes!

Geplaatst 5 sep. 2016 09:21 door Reno Rutten   [ 8 sep. 2016 01:54 bijgewerkt ]

Verleden zondag heeft onze club op de autoloze zondag van de Stad Leuven, mede door de hulp van de weergoden, een zeer goede beurt gemaakt!

 

Reeds vanaf 09.00 uur waren een aantal mensen present om ons standje rechtover het Leuvens station op te bouwen terwijl anderen zich bekommerden om matten te gaan halen. Om klokslag 11.00 uur begon onze eerste demonstratie, gevolgd door onze eerste blok van initiaties. In totaal verzorgden onze leden 3 demo's telkens gevolgd door een drietal initiaties. Topjudoka Ilse Heylen en Reno Rutten stonden in voor de demo's, zij verzorgden ook het grote deel van de initiaties.

Toen na alle geplande sessies de vraag om te initiëren nog steeds groot bleek, sprongen ook Frederique Mallé en Lise Luyckfasseel in om zowel startende kinderen als volwassenen de eerste knepen van het judovak aan te leren.

 

Omstreeks 18.00 werd het standje opgebroken en konden we bij onze sponsor, café Pigeon d'Or, nog even nakaarten. Meer dan 100 mensen (kinderen en volwassenen) konden tijdens de initiaties voor een eerste maal van dichtbij kennis maken met onze fantastische sport. Ondertussen werd er aan de met veel interesse toekijkende massa ook een paar honderd JCL-flyers uitgedeeld. Zo kort bij de start van het seizoen was deze activiteit voor onze club zonder twijfel een schot in de roos.

 

Hartelijk dank aan de initiatiefnemers en aan allen die verleden zondag bijdroegen tot het succes van deze activiteit!


http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-leuven/ilse-heylen-promoot-judoclub-leuven-a2854608/


Hier alvast enkele sfeerbeelden
Comments