Nieuws‎ > ‎Aankondigingen‎ > ‎

Regio Trainingen te Leuven

Geplaatst 23 jan. 2013 23:58 door Reno Rutten

Beste Judocollega’s, Ouders,…

 

 

Wij van JudoCentrum Leuven, zien dat het aantal judoka’s in de leeftijdscategorieën U13 en U15, die een gezonde competitieve gedrevenheid hebben, eerder beperkt zijn binnen onze club. Ze zijn dan ook verplicht om naar provinciale en regionale trainingen te gaan, met daarnaast nog de talententrainingen. Een groot aanbod van trainingen, vaak niet bij de deur, waardoor onze judoka’s deels de voeling met de club verliezen en waar ze niet altijd beter begeleid worden.

Wij willen de hand reiken aan onze bevriende Vlaams-Brabantse clubs om op momenten dat er geen wedstrijden of andere (bovengenoemde) trainingen zijn, een training te organiseren waar jullie judoka’s van U13 en U15 zeer welkom zijn!!

Het doel van de training is om zowel technische als competitieve accenten te leggen en kinderen met een zekere competitieve inzet samen te brengen zodat ze mekaars niveau omhoog kunnen brengen.

We willen met dit ‘proefproject’ starten en we willen dit voor dit seizoen uitproberen met 4 proeflessen, onder leiding van een van de jeugdtrainers (Marc & Greta) van JCL.

Afhankelijk van jullie interesse, kan er een rotatiesysteem opgezet worden, van trainers en/of locatie,… we staan zeker open naar constructieve suggesties!

 

Wanneer?

16u   -   17u30

Zaterdag: 09 Februari   -   09 Maart   -   23 Maart   -   11 Mei

Waar?

in de dojo van JudoCentrum Leuven in de Sportoase - Philipssite 6 - 3001 Heverlee (Leuven), op de benedenverdieping, volg de bordjes "VECHTSPORTZAAL".

 

Met Sportieve Groeten,

 

De trainers van JCL

Comments