Nieuws‎ > ‎Uitslagen‎ > ‎

06-11-2011 Belgisch Kampioenschap DAG 2

Geplaatst 7 nov. 2011 01:29 door Reno Rutten

Zoals gisteren al een beetje aangekondigd, heeft Jennyfer Arcq vandaag het succes van het Leuvense damesteam op het Belgisch kampioenschap compleet gemaakt. Op 7 gewichtsklassen veroverden de dames van Judocentrum Leuven maar liefst 3 nationale titels, dit in de gewichtsklassen -52 kg met Ilse Heylen, -63 kg met Caro Verheirstraeten en in de -70 kg met Jennyfer Arcq.

 

Jennyfer versloeg vandaag in Ronse achtereenvolgens Shaunny Vanroy, Roxane Taeymans en Laurie Van Aelst, dit telkens met de volle ippon score. In de finale wachtte tenslotte dezelfde tegenstander als vorig jaar : Zoë Peeters. De kamp ging gelijk op en Peeters wist zelfs even op voorsprong te komen. Maar al snel kwam Jennyfer langszij en nadat de scheidsrechters de passiviteit van Peeters terecht bestraften, kon Jennyfer haar 2e opeenvolgende nationale titel op zak steken.

 

Judocentrum Leuven zet door 3 van de zeven beschikbare titels bij de dames in de wacht te slepen een prestatie van formaat neer.

Op de foto’s vindt u de 3 podia (-52 kg, -63 kg en -70 kg) en een foto van de drie kersverse nationale kampioenen met coach Olivier Berghmans.

 

Podium -70 kg : 1. Jennyfer Arcq (Judocentrum Leuven), 2. Zoë Peeters, 3. Roxane Taeymans en Allison Hollevoet.
Comments