Nieuws‎ > ‎Uitslagen‎ > ‎

08/04/2012 Soeverein Cup Lommel

Geplaatst 9 apr. 2012 01:24 door Reno Rutten

Ilse en Jorre op de Soeverein Cup :
 
-          Jorre : 3e plaats : 4 kampen, 3 overwinningen, 1 nederlaag, wint van Joshua Lloyd (GBR), wint van Dani Logtens (NED), verliest van Vladislav Lim (BEL) en wint van Sebastiaan Van Dongen (NED)
-          Ilse : 1e plaats : 5 kampen, 5 overwinningen, wint achtereenvolgens van Manon Durbach (LUX), Merel Wit (NED), Manon Derks (NED), Merel Groenen (NED) en Lisa Leyman (BEL).
 
Ilse Heylen heeft vandaag 8 april de Soeverein Cup te Lommel in de gewichtsklasse tot 57 kg gewonnen. Deze deelname kadert in de voorbereiding voor het komende Europees Kampioenschap dat zal plaatsvinden te Chelyabinsk (RUS) van 26 tot en met 29 april 2012 (http://eurojudo2012.ru/en).
 
Ilse kon op deze doorgedreven trainingsdag 5 kampen afwerken. Ze won achtereenvolgens van een Luxemburgse en drie Nederlandse dames. In de finale versloeg ze de Belgische Leyman. Ter afronding van de voorbereiding op dit EK, vertrekt Ilse morgen voor een week op stage naar Zakopane (POL). Daar kan er, samen met coach Olivier en trainingspartner Lise Luyckfasseel geschaafd worden aan de laatste details. Ilse vindt er eveneens ex-toptrainer van de Vlaamse Judofederatie Wieslaw Blach terug. Hij is momenteel voorzitter van de Poolse judofederatie en zorgt meteen ook voor een aantal trainingspartners op deze stage.
 
Na deze week volgt er een korte periode van rust zodat Ilse optimaal naar het EK kan toegroeien.
 
Eens het EK afgelopen, eindigt ook de kwalificatieperiode voor de Olympische Spelen. Na een korte rustperiode zal Ilse haar voorbereiding richting OS van Londen inzetten. Vooraleer zij op zondag 29 juli 2012 in Londen de tatami zal betreden, staan er nog stages in Frankrijk, Rusland, Brazilië, Spanje en Hongarije op haar programma. Ze zal eveneens deelnemen aan de Grand Slams van Rusland en Brazilië.
 

Comments