Nieuws‎ > ‎Uitslagen‎ > ‎

09-03-2013: European Cup U18 te Zagreb: Jorre 2e plaats!

Geplaatst 11 mrt. 2013 09:25 door Reno Rutten   [ 31 mrt. 2013 13:39 bijgewerkt door Geert Debyser ]
Afgelopen weekend wist Jorre een knappe 2e plaats te behalen in het Croatische Zagreb!

Hij wint zijn 1e wedstrijd tegen de Italiaan MAGOZZI Fabrizio na 1 minuut wedstrijd. Zijn volgende tegenstander de Brit Murphy Jack gaat er eveneens aan na 2 minuten.

Zijn volgende ronde weet hij in een nog snellere tijd af te werk de Hongaar HORVATH Levente gaat na 30 seconden ten onder. 
In de kwartfinale had hij een lastige Serviër tegen AKIMOV Kirill, de match duurde tot net voor het einde waar hij eveneens kon besluiten met een ippon.
Dat bracht Jorre tot de halve finale, waar hij tegen de Israëliër GOLOMB Tomer uitkwam voor een plaats voor de finale. Zeker geen gemakkelijke tegenstander, en dat blijkt want Jorre komt eerst wazari achter, maar kan de situatie toch herpakken door ippon te scoren!

Dit levert alvast een finaleplaats en een eerste medaille op een Europacup op. Dit wil eveneens zeggen dat hij de minimumnorm bereikt heeft voor deelname aan het EK!

In de finale weet hij net niet voorbij de Italiaan PANTANO Angelo te geraken. Hij verliest zijn finale nipt met Yuko.

Een uistekend resultaat van Jorre die nu de stage zal meedoen om binnen enkele weken deel te nemen aan het internationaal tornooi te Bremen.Ook op LeuvenActueel op 12/03/2013.
Comments