Nieuws‎ > ‎Uitslagen‎ > ‎

10-11/02/2018 VK jeugd te Tielt

Geplaatst 17 mrt. 2018 00:32 door Reno Rutten
Afgelopen weekend kwam de Leuvense Jeugd aan de bak op het Vlaams kampioenschap.

Voor onze U15 was het een overdonderding,een veel groter gebeuren dan het PK en ze waren duidelijk onder de indruk.

Enkel Felix wist 1 wedstrijd te winnen, maar daar bleef het dan ook bij. Otto en Bram gingen al in hun eerste wedstrijd onderuit en kregen geen herkansingen meer.

Bij de U18 waren ze allen heel gedreven om een medaille te pakken. Yort die als 1e jaars een dijk van een wedstijd wist neer te zetten in de halve finale maar uiteindelijk toch de duimen moest leggen tegen de Belgisch kampioen van vorig jaar bij de U15. Door dit verlies was de ontgoocheling te groot, waardoor zijn hoofd nog niet klaar was in zijn match om het brons. Toch een mooie 5e plaats!

Lotte walste in haar eerste 2 kampen over de concurrentie en in haar finalematch wist ze dat het niet gemakkelijk ging worden. Lotte was wel op dreef en deed een fantastische kamp tegen Ramon, maar verloor uiteindelijk zeer nipt in de golden score. Helaas geen Vlaamse Kampioenstitel voor Lotte maar een zeer knappe 2e plaats!.

Camilia leidde heel haar wedstrijd, maar wist het niet af te maken en gaf daardoor de kans aan haar tegenstander. En die trok uiteindelijk aan het langste eind. Geen herkansingen meer voor Camilia... een wrange pil om te slikken.... want ze kwam duidelijk voor meer.

bij de U21, hadden we 1 kandidate, Verena. Ze had een tamelijk gunstige loting en wist haar eerste kamp te winnen, waardoor ze onverhoopt in de halve finale stond. Daar moest ze tegen Stessens, dat op papier normaal de sterkste was. Dit bleek inderdaad zo te zijn uiteindelijk. Dus Verena verwezen naar de kleine finale. Helaas kon ze daar haar bronzen plak niet verzilveren en geen selectie voor het BK.

Veel Succes Lotte!
Comments