Nieuws‎ > ‎Uitslagen‎ > ‎

12-13/02/2011: Regionale Kampioenschappen Jeugd

Geplaatst 14 feb. 2011 01:04 door Reno Rutten
Zaterdag kwamen onze jongens aan de beurt: Sulembek en Mansur probeerden hun prestatie vanop het provinciaal te evenaren. Maar Mansour bleek van een iets te kleine gestalte te zijn om zijn tegenstander de baas te kunnen, hij moest dan helaas ook de duimen leggen en er was geen herkansing voor hem. Sulembek wist wel zijn 1e match te winnen, maar verloor zijn 2e gevecht. Op grond is hij zeer sterk, maar rechtstaande is het duidelijk dat hij nog ervaring mist.

Bij de -15, begon Joachim sterk aan zijn 1e match en wist al snel te winnen. Zijn volgende was iets minder gemakkelijk en moest hij de duimen leggen. Hij kreeg nog wel herkansingen maar hij verloor ook hier.

Jorre, die vorig jaar 2e was wou absoluut voor die 1e plaats gaan. Zijn voorrondes werden vlot afgewerkt en in de finale was zijn concentratie precies iets minder. Met het nodige geschreeuw van coach Sofie wist hij in de golden score toch zijn tegenstander te werpen. Hij werd hiermee knap Vlaams Kampioen! Supporters op post dus op 26 februari!

Zondag waren de dames aan de beurt. Jana had niet de gemakkelijkste loting maar wist een enorm goed gevecht te leveren tegen de latere winnares. In de herkansingen wint ze haar eerste en in de tweede wedstrijd laat ze zicht de laatste seconde pakken. terwijl ze toch wel voor stond tegen haar tegenstander. Daar ging haar kans op haar 1e Belgisch kampioenschap.

Nog even meegeven dat Lise knap 1e werd bij de -20 en ze zit dus op koers voor een volgende belgische titel!

Proficiat aan alle deelnemers en nog ietsje meer trainen om toch op dat podium te geraken!
Comments