Nieuws‎ > ‎Uitslagen‎ > ‎

15-01-2011: Pupillen- en Miniemenontmoeting te Zemst

Geplaatst 18 jan. 2011 02:43 door Reno Rutten
Voor sommigen was het de eerste wedstrijd, voor andere is het al meer routine. Er was een mooie delegatie van 5 pupillen en 2 miniemen naar Zemst afgezakt om de Leuvense kleuren te verdedigen.

Bij de pupillen was er de steeds weer opduikende strijd tussen Jente en Lotte. Opnieuw ging de zege naar Jente, maar Lotte heeft zich zeker niet laten doen en Jente moet maar oppassen voor de volgende keer! 
Jente weet 2 keer met ippon te winnen en wordt daardoor 2e in de poule. Lotte wint 1x en wordt zo 3e!
Tim en Max die voor de 1e keer meegingen wist nog geen enkel van hun matchen te winnen, maar ze hebben zeker een hele berg ervaring opgedaan!
Dan de verassing misschien wel, Hannes die ook voor de 1e keer meeging wist al snel 2 wedstrijden te winnen en werd daardoor mooi 2e!

Bij de miniemen is Lars de 'oude' rot, hij is 2e jaars miniem en kent al een aantal van zijn tegenstanders zoals Ward van Gooik. Deze keer wist hij er niet van te winnen, verlies met yuko. Zijn andere 2 wedstrijden weet hij wel te winnen eentje met ippon en eentje maar nipt op beslissing van de scheidsrechter, maar alleszins voldoende voor een 2e plaats.
Nieuw bij de miniemen, maar al met enige ervaring bij de pupillen is Janne. Zij had maar 1 tegenstander, waar ze dan 'best of 3' moest van vechten. Ze haalde het 2x overtuigend en werd daardoor knap 1e.

Proficiat aan alle deelnemers! Volgende afspraak op 20/2 te Geetbets.
Comments