Nieuws‎ > ‎Uitslagen‎ > ‎

16-11-2013: Interclub dames

Geplaatst 4 mei 2014 13:04 door Reno Rutten

De dames van Judocentrum Leuven betwistten  de 1e dag van de nationale interclub. Onze dames, sinds jaar en dag in de hoogste afdeling, keken uit naar de vijf confrontaties die er op  het programma stonden.

 

In de eerste wedstrijd werd het Waalse Frameries met 4-1 ingeblikt. In de 2e wedstrijd werd Neerpelt met dezelfde cijfers overwonnen. Dan vonden onze dames het welletjes en werden er geen punten meer weggegeven.

Athois, regerend nationaal kampioen Kruishoutem en Sambreville werden telkens met een droge 5-0 van de tatami gestuurd.

 

Met technisch sterk en vooral overtuigend judo wonnen onze dames dus 23 op 25 kampen en behaalden 10 punten op 10.  Zeer sterke collectieve prestatie dus van (cfr. foto van links naar rechts) Jennyfer Arcq (+70 kg), Ilse Heylen (-57 kg), Lise Luyckfasseel (-63 kg), Sofie Michiels (-52 kg) en Caro Verheirstraeten (zittend, -70 kg).     

 

Voor Ilse Heylen was het een bevestiging van de totale genezing van haar elleboog, die net iets meer dan een maand geleden nog geopereerd werd. Zij vatte deze interclub op als een doorgedreven trainingsessie en ondervond in geen enkel van haar vijf kampen enige hinder.

Ilse vertrekt dan ook komende dinsdag naar de Verenigde Arabische Emiraten om daar de Grand Prix van Abu Dhabi te betwisten. Daarna reist ze door naar Japan om er in Tokio deel te nemen aan de Grand Slam en vervolgens werkt ze in Japan een 3 weken durende trainingsstage af.

 

Comments