Nieuws‎ > ‎Uitslagen‎ > ‎

18/11/2012: interclub dag 1 Dames

Geplaatst 19 nov. 2012 03:17 door Reno Rutten   [ 19 nov. 2012 03:36 bijgewerkt ]
 

Met Annelies (-52), Jana (-52), Ilse (-57), Heidi (-63), Caro (-70) en Jennyfer (-70) stond het damesteam van Leuven zondag aan de start van de nieuwe interclubcompetitie. Als eerste tegenstander werd Hamme makkelijker dan verwacht met 4-1 opzijgezet. Koksijde, met international Amelie Rosseneu en Nederlandse (ex)internationals Anicka Van Emden en Françoise Harteveld bleek iets te sterk. Enkel Ilse kon het punt thuishouden en Leuven verloor deze wedstrijd dan ook met 4-1.

 

In de 3e wedstrijd werd Geetbets simpel met 5-0 verslagen. Jennyfer, als -70, versloeg Katrien Johnson (topsportschool VJF en 3e op het BK +78!!!) met waza-ari. Jana won haar eerste interclubwedstrijd. Na waza-ari te zijn achtergekomen tegen Lieve Faes werd deze terecht bestraft voor het pakken naar het been, hansokumake en overwinning voor Jana. In de laatste wedstrijd van de dag werd Neerpelt met 3-2 verslagen. Caro hield het nog even spannend maar kwam uiteindelijk nooit echt in gevaar. Dit leidt tot een 3e plaats in de voorlopige rangschikking. Jammer genoeg zulen wij meer dan waarschijnlijk een paar plaatsen moeten inleveren na de volgende dag gezien de afwezigheid, wegens stages in het buitenland, van sterkhouders Ilse Heylen en Lise Luyckfasseel.

 

Voor Ilse vormde deze dag een laatste doorgedreven training, net voor haar vertrek naar China en Japan. Caro en Jennyfer hebben, ondanks het feit dat zij omwille van werk en/of studie veel minder hebben kunnen trainen, bewezen dat zij nog steeds aan de top staan in België. Ook voor Heidi, Annelies en Jana was deze interclubdag ongetwijfed een leerrijke ervaring.


Hierbij de voorlopige tussenstand na dag 1:Comments