Nieuws‎ > ‎Uitslagen‎ > ‎

19-12-2010: Kersttornooi te Lummen

Geplaatst 20 dec. 2010 02:27 door Reno Rutten   [ 20 dec. 2010 03:54 bijgewerkt ]
Ondanks het sneeuwlandschap op de weg waren toch enkele moedige judoka's van JudoCentrum Leuven afgezakt naar Lummen om daar deel te nemen aan de 2e editie van hun Kersttornooi.

Onze jongste snaak die even tussen de examens toch een wedstrijdje kwam meepikken wist in een poule van 4 driemaal te winnen met ippon en daarmee knap 1e werd. Een geslaagde ontspanning dus!!

Bij de seniors kwamen Heidi, Bart en nieuwkomer Kristof aan de bak. Heidi die nog op het laatste moment had beslist om mee te doen, kwam in een poule van 5 uit en wist een mooie 3e plaats te behalen.

Kristof en Bart zaten beiden in de kategorie tot 73 kilogram. Beiden wisten in de voorpoules als eerste uit te komen om zo in de halve finale te stijden. Kristof wist zijn halve finale te winnen, maar Bart moest het onderspit delven en werd daarmee 3e. Kristof mocht dus de eer van JCL verdedigen tegen de winnaar van Bart. Helaas, ook Kristof wist niet te winnen van zijn tegenstander in de finale en werd daarmee zeer knap 2e, mooie prestatie voor een 1e deelname!

Proficiat aan alle deelnemers!

Comments