Nieuws‎ > ‎Uitslagen‎ > ‎

21-02-2010 Pupillen & Miniementornooi Betekom

Geplaatst 23 feb. 2010 05:07 door Reno Rutten   [ 23 feb. 2010 06:11 bijgewerkt ]
Afgelopen zondag vond in Betekom het pupillen en miniemtornooi plaats. Onze club had 5 afgevaardigden bij de Pupillen en 2
Miniemen, onder de begeleiding van Trainster Greta. 

Er waren deze keer weer enkele nieuwe gezichten bij de deelnemers, Lotte en Janne.

Jente, zat in dezelfde poule als Lotte en het werd al meteen eens spannende match die net op beslissing gewonnen werd door Jente. Ook haar volgende wedstrijd wist ze zo te winnen en werd daardoor knap 1ste van haar poule. Lotte, voor wie het de eerste deelname was, verloor wel haar 2 wedstrijden, maar wist zich goed te weren, dat beloofd voor de volgende keer!

Die andere nieuwkomer, Janne, vloog er onmiddellijk goed in, won een wedstrijd met wazari en wist daarmee een mooie 3e plaats mee naar huis te nemen. Knap werk!
Een 3e plaats was er eveneens voor Elias en Wim, beiden konden ze een wedstrijd winnen de ene met een wazari de andere met een knappe ippon! Proficiat Jongens!

In de namiddag was het de beurt aan de miniemen, waar Lars zich probeert stand te houden in de provinciale ranking en zich zelfs nog naar voren probeert te werken. Opdracht volbracht, alle matchen gewonnen met ippon en een knappe 1e plaats!

Ewout was ook opnieuw van de partij, net terug van skivakantie en toch paraat om erin te vliegen. Hij wist helaas maar 1 wedstrijd te winnen met yuko maar wist daardoor toch ook een 3e plaats te halen.

Proficiat aan alle 7 deelnemers!! Volgende afspraak te Dworp op 3 april!!

Comments