Nieuws‎ > ‎Uitslagen‎ > ‎

21/22-05-2011: Ippon Trophy Antwerpen

Geplaatst 30 mei 2011 00:54 door Reno Rutten
Met 7 deelnemers in totaal was JudoCentrum Leuven sterk vertegenwoordigd!

Op de 1e dag kwam Andreas, die voor de eerste keer een wedstrijd bij de beloften meedeed aan de slag. Voor hem was het vooral een dag van leren en ervaring opdoen. Hij verliest zijn 2 matchen in de voorronden.

In de namiddag waren de seniors aan de beurt. Ze hadden aanvankelijk het tornooi misschien lichter ingeschat maar niets was minder waar. Max is de enige die de 2e ronde weet te behalen, maar krijgt dan last van krampen, waardoor hij zijn wedstrijd niet met volle fitheid kan verderdoen en verliest helaas. Tim weet 2 wedstrijden te winnen maar ook 2 wedstrijden te verliezen, niet genoeg voor de 2e ronde. Kristof en Bram hadden het wat moeilijker en verloren hun voorrondes.

De 2e dag was het de beurt aan onze jongeren. Jorre en Joachim starten al snel. Voor onze -15jarigen is het seizoen duidelijk lang geweest. Jorre draait niet helemaal zoals we van hem gewoon zijn, maar weet wel tegen zijn 2 waalse tegenstanders te winnen in de poule. Joachim was eerder wisselvallig ofwel won hij heel snel zijn wedstrijd ofwel verloor hij snel zijn wedstrijd. Helaas voor hem was 2x winst en 2x verlies niet voldoende om de 2e ronde te bereiken. Jorre komt zijn 1e wedstrijd van de 2e ronde vlot door, maar zijn halve finale tegen de vice belgisch kampioen ging zeer gelijk op tot hij in de golden score het verschil kon maken. Geen super match! In zijn Finale tegen Yorben, moest hij nog iets rechtzetten van in Deinze :-) en in zijn beste match van de dag wist hij snel voor te komen, de match te controleren en Yorben nooit in een kans te geven. Knap 1e!

Jana wist haar 1e 2 wedstrijden te winnen, het ging ook niet al te vlot, duidelijk tekenen van een lang seizoen, want in de 2e ronde verliest ze haar 1e wedstrijd maar mag ze toch nog herkansen voor de 3e plaats. Waar ze helaas ook verliest. Er zat zeker meer in dan die 5e plaats.

Proficiat aan alle deelnemers!


Comments