Nieuws‎ > ‎Uitslagen‎ > ‎

22-10-2011: Vlaams Kampioenschap -/+20 te Herentals

Geplaatst 2 nov. 2011 13:24 door Reno Rutten
De opkomst van het Vlaams Kampioenschap was niet zo groot dit jaar, waarschijnlijk omdat het te wijten is aan de nieuwe formule dat het Vlaams Kampioenschap geen ticket meer bezorgt voor het Belgisch Kampioenschap. Af en toe is er een andere nationaliteit te ontdekken. 

De deelnemers van JCL waren bij de jongens al fel uitgedund tijdens de Provinicale Kampioenschappen, enkel Rico bleef nog over en die moest forfait geven omwille van een blessure.

Bij de dames mocht Annelies aantreden in een poule van 4. Ze startte goed door onmiddellijk de winst te pakken met ippon. Haar 2 andere tegenstanders waren iets geduchter met een redelijk palmares en waren dus te hoog gegrepen. Een shiai puntje en een 3e plaats dus. 

Heidi had tijdens de Provinciale Kampioenschappen laten merken dat ze niet in haar beste doen was en eveneens op dit Regionale Kampioenschap kwam haar beste vorm niet bovendrijven. Na een gelijkopgaande wedstrijd verliest ze toch nog haar wedstrijd. In de 1e herkansing kan ze zich herpakken, maar ze kan zich helaas niet plaatsen voor de match van de 3e plaats. 7e plaats voor heidi dus.

Caro die in de -70 vocht wandelde op 1 been naar de finale, waar ze Roxanne Taeymans tegenkwam, een echte -70'er die zeker gebrand was om te winnen. Caro komt al snel wazari voor, maar door nochalant grondwerk ziet ze haar Vlaamse titel voorbij gaan...

Toch proficiat aan alle deelnemers!!!
Comments