Nieuws‎ > ‎Uitslagen‎ > ‎

22/09/2012 - Open Van Brabant (Zemst)

Geplaatst 24 sep. 2012 03:39 door Reno Rutten   [ 24 sep. 2012 08:24 bijgewerkt ]
Een mooie bezetting van JudoCentrum Leuven heeft deelgenomen aan de Open Van Brabant.

Ze waren met z'n zessen en 1 pseudo JCL'er.

In de voormiddag namen Jana en Jorre deel aan het selectietornooi voor de -17 jarigen.

Jana wist vlot haar eerste 2 matchen in de voorronde te winnen. Na lang wachten verloor ze helaas haar 1e match van de 2e ronde, waardoor ze knap 3e werd.


Jorre, was zowat zijn kas aan het opvreten omdat hij ongeveer 4u moest wachten alvorens te kunnen aantreden. Zijn energie werd goed benut want hij maakte korte metten met zijn tegenstanders. 1e plaats dus!

1: Jorre Verstraeten - Judo Centurm Leuven
2: Lemmens Bernd  - JC Koersel
3: DEMUYLDER Nicolas - Crossing Schaerbeek

In de namiddag kwam de seniors aan hun trekken:

Heidi weet 1 match te winnen, verliest er 2, waarvan 1tje nipt door de laatste halve minuut een voorsprong weg te geven. Doordat ze de lichste van de kategorie was wordt ze 2e in de eindstand! Proficiat!

Max verliest zijn 1e, maar mag herkansen, hier kan hij 2x winnen maar in zijn laatste match moet hij het onderspit delven, verlies voor de 3e plaats.

Bram verliest zijn 1e match na nochtans een zeer knappe start, helaas kon hij zijn voorsprong niet behouden en verliest hij. Hij krijgt nog wel herkansingen maar kan geen podiumkansen afdwingen.

Tim verliest zijn 1e kamp door 2 strafpunten, maar zijn tegenstander gaat er de volgende ronde uit... helaas geen herkansingen.

Thomas, de pseudo-JCL'er, start het best van allen door 2x snel te winnen, maar in de halve finale zien we een hele andere Thomas. Hij gelooft te weinig in zijn kansen en verliest. In de match voor de 3e plaats komt hij tegen een zeer lange judoka die hem niet zo ligt. Verlies voor de 3e plaats en hij moet met lege handen naar huis gaan.

Proficiat aan de medaillewinnaars!
Comments