Nieuws‎ > ‎Uitslagen‎ > ‎

23-11-2013: Interclub Dames D2

Geplaatst 4 mei 2014 13:07 door Reno Rutten

Na de schitterende prestatie van onze dames verleden week werd gisteren in de Gentse topsporthal de finaledag van de nationale interclubgehouden.

Onze dames moesten het wel stellen zonder boegbeeld Ilse Heylen, die de dag ervoor een mooie 7e plek had behaald op de Grand Prix in Abu Dhabi.

 

In de eerste kamp van de dag bleek het Westvlaamse Jenos Kwai Hooglede te sterk maar daarna kon niets deze dames nog van het podium houden.

Het Waalse Top Niveau uit Doornik werd met 3-2 bedwongen, Lummen werd met 4-1 van de tatami gestuurd.

 

De wedstrijd tegen potentiële titelkandidaat Crossing Schaerbeek zou beslissen over de uiteindelijke rangschikking van onze dames. De prachtige collectieve prestatie van onze dames over de twee dagen van deze interclub, werd echter met een schitterende felbevochten zege (3-2) afgerond.

 

Podium van deze nationale interclub in de hoogste afdeling bij de dames: 1. Jenos Kwai Hooglede 18 ptn, 2. Judocentrum Leuven 16 ptn, 3. Crossing Schaerbeek 14 ptn.

Op de foto dan ook alleen maar lachende gezichten (v.l.n.r.): Lise Luyckfasseel (-63 kg), Caro Verheirstraeten (-70 kg), Jennyfer Arcq (+70 kg) en Sofie Michiels (-52 kg).Comments