Nieuws‎ > ‎Uitslagen‎ > ‎

23/03/2013: Jorre 3e te Bremen

Geplaatst 25 mrt. 2013 09:10 door Reno Rutten   [ 25 mrt. 2013 09:10 bijgewerkt ]
Opnieuw een sterke prestatie van Jorre op het kwalificatietornooi te Bremen.

Hij wint achtereenvolgens van de Tsjech Jan Hegedus en de Duitser Lukas Klemm met ippon. in de kwartfinale verliest hij door in de laatste halve minuut een straf tegen te krijgen tegen de Nederlander Van Harten. De straf heeft hij te danken aan een Nederlandse scheidsrechter, toeval of niet?

Daardoor werd hij verwezen naar de herkansingen waar hij eerst af te rekenen had met de Zwister Rossier, waar hij met ippon wist te winnen. Daarna tegen een onverwachte Duitser Malewany, waar Jorre al enkele keren tegen gewonnen had. Het vertrouwen zat duidelijk langs de zijde van Jorre en hij wist dan al snel ippon te scoren.

In de match om het brons wachtte een niet onaardige tegenstander, de Braziliaan Pires. Deze had zijn halve finale verloren tegen de andere Belg in deze categorie, Lim Vladislav, die later 2e zal worden. Jorre kwam al zeer snel yuko achter, en geraakte niet helemaal in de wedstrijd, zeker toen halfweg de wedstrijd nog een 2e yuko viel ten voordele van de Braziliaan.

In de laatste minuut weet Jorre dan op aangeven van zijn coach toch nog een wazari uit de brand te slepen. Het wordt dan nog even spannend omdat de Braziliaan nog even alles op alles zet, maar Jorre kan zijn 3e plaats behouden.

Proficiat en weerom een uitstekend resultaat.

Comments