Nieuws‎ > ‎Uitslagen‎ > ‎

24/02/2013: Rankingtornooi Izegem U15

Geplaatst 11 mrt. 2013 09:14 door Reno Rutten
Lars, die het niet onaardig doet in de stand van de ranking wist na zijn knappe 2e plaats zich toch opnieuw op te laden om alweer te presteren.

In zijn poule was het precies een provinciaal kampioenschap met Niels (van Berrevoesj) en Emile (van Itterbeek). Op het afgelopen kampioenschap wist Lars hiertegen nog vlotjes te winnen, dus we verwachtten hier geen problemen, maar wat zagen we. Lars komt niet echt in gevaar, zijn kumi kata was perfect maar waar bleven die aanvallen? Moeizaam weet Lars beiden wedstrijden te winnen. Een deftig gesprek met Lars en het pijnpunt gevonden. Hij zat zich onnodig te stressen, eenmaal dit van de baan, zagen we een in de tweede ronde een totaal andere Lars op de mat. Hij walst de ene wedstrijd na de andere verder tot in de finale. Hoewel de scheidsrechters er soms niet veel van bakten deed dit niets af aan de prestaties van Lars. In de finale een 'oude bekende' Julien Debreucker, die gezind was op wraak na zijn kater op het BK. Het scenario was ongeveer hetzelfde, geen score na de normale tijd en eveneens geen score tijdens de golden score. Het gevecht was wel een beetje anders. Julien was duidelijk op wraak gezind, en was iets agressiever en enkel keren iets gevaarlijker dan Lars. De laatste 20 seconden had Lars nog wel een goed uithaal, maar eveneens zonder score en helaas niet genoeg om de terechte scheidsrechter beslissing naar zich toe te trekken.

Een terechte tweede plaats op dit tornooi! Opnieuw een solide prachtprestatie van Lars, die blijkbaar dit jaar een abonnement op 2e plaatsen heeft! :-)


Comments