Nieuws‎ > ‎Uitslagen‎ > ‎

24/11/2012: Interclub dag 2 mannen: JCL Kampioen!!

Geplaatst 26 nov. 2012 05:16 door Reno Rutten   [ 26 nov. 2012 11:33 bijgewerkt door Geert Debyser ]
Afgelopen zaterdag 24 november vond in Brecht de finaledag van de regionale interclub in 3e afdeling C plaats. De mannenploeg van JudoCentrum Leuven stonden na de eerste wedstrijddag aan de leiding en waren zeker gemotiveerd om deze plaats te verdedigen. De JCL'ers die vorig jaar van 2e naar 3e afdeling gezakt waren, waren duidelijk in hun trots gekrenkt en wilden laten zien dat zij niet in deze 3e afdeling thuishoorden!

Volgende judoka's waren de deelnemers van de ploeg: Thomas Bailly (-60 kg), Rico Rutten (-66kg), Meulemans Bart (-66kg), Tim Demia (-73kg), Reno Rutten (-73kg), Frederique Mallé (-81kg), Tom Dendooven (-81kg), Max Fontaine (-81kg) en Bram Sabbe (-90)kg.

De wedstrijddag begon met een derby tegen JC Tervuren en werd comfortable gewonnen door JCL met 4-2. Met overwinningen van Thomas, Bart, Tim en Fred.

Vervolgens werd er gewonnen van de laatste in de stand, Sporta Heers met 5-1, die verzwakt aan de wedstrijddag begonnen.

De laatste 2 wedstrijden beloofden op papier sterke tegenstanders te worden, gezien zij na de 1e wedstrijddag in de top 4 stonden. Gruitrode die na dag 1 op de 2e plaats stondt, hadden duidelijk een off-day en dat getuigde zich ook in de wedstrijd tegen JCL. JCL wist met 5-1 te winnen. Gruitrode zakt uiteindelijk naar plaats 4 in de einduitslag. De laatste wedstrijd, tegen JS Lummen, was uiteindelijk nog spannend, en met een 3-3 eindstand, maar met 1 technisch punt verschil wist JCL toch te winnen en zo zonder enige verliesmatch deze reeks af te werken. Een verdiende kampioen!!!

Comments