Nieuws‎ > ‎Uitslagen‎ > ‎

27-28/10/2012: Flanders Judo Cup Lommel

Geplaatst 18 nov. 2012 12:25 door Reno Rutten
Jorre weer een fantastische 1e plaats!

Een geweldige prestatie van Jorre die vlotjes door de voorronden geraakte, om dan stap voor stap naar de finale af te zakken. Daar kwam hij zijn concurrent van vorig jaar tegen, Corzilius. Maar deze keer wist Jorre verdient aan het langste eind te trekken. Top prestatie van Jorre!

Profiicat!Eerder kwam Lars aan de bak, en ook hij wist door de 1e ronde te geraken, weliswaar minder vlot maar dat deed er niet toe. in de tweede ronde won hij zijn 1e match en kwam dan in de halve finale tegen een oude bekende, Martin. Door een stom voorval was hij even afgeleid is sukkelde hij in een houdgreep. Jammer voor hem, dan maar alles op de match voor de 3e plaats. Die match moest Lars afleggen tegen een Zwitser, helaas kon hij net niet voorbij zijn tegenstander en verliest met yuko. 5e dus. Toch een zeer knappe prestatie als 1e jaars -15.

Jana, had duidelijk haar dagje niet en ook al begon ze in haar twee eerste wedstrijden overtuigend, toch kon ze het niet volhouden en afronden in haar voordeel. 2x verlies dus. Haar derde match kende een beetje hetzelfde scenario, alleen had hier de scheidsrechter een verkeerde score toegekend, waardoor ze niet kon winnen. Volgende keer beter, vooral trainingen blijven doorzetten!


Comments