Nieuws‎ > ‎Uitslagen‎ > ‎

27/28-02-2010 Belgische Kampioenschappen Jeugd

Geplaatst 28 feb. 2010 07:06 door Reno Rutten   [ 28 feb. 2010 08:09 bijgewerkt ]
Afgelopen weekend vonden de Belgische Kampioenschappen voor de Jeugd plaats te Ronse, 2 deelnemers van onze club wisten zich via het podium van de Vlaamse Kampioenschappen te plaatsen.

Jorre Verstraeten, was vol zelfvertrouwen en concentratie naar zijn 1e deelname aan het BK gegaan. Hij won vlot zijn 1e wedstrijd van een Waalse tegenstander. In de halve finale moest hij tegen de nr 1 van Wallonië, geen gemakkelijk opgave en dat was ook te zien in de wedstrijd.
 Het stond 0-0 tot op 5 seconden van het einde toen Jorre een knappe countertechniek wist te gebruiken en zo naar de finale door te stoten! 
Daar botste hij weer op Bernd Lemmens, een zelfde finale als op de Vlaamse dus, helaas laat Jorre zich even verrassen en wordt zo knap 2e!!
Lise Luyckfasseel kwam om te winnen, zeker nadat ze al Vlaams kampioen geworden was. Haar eerste wedstrijd ging vlotjes. De halve finale was een triller, ze wist net zoals op de regionale Milane Kerckhove te verslaan op beslissing van de scheidsrechter. Haar finale was ook een wederuitgave van het Vlaams kampioenschap en ook nu zette Lise haar tegenstander vlotjes op achterstand en wist zo Belgisch kampioen te worden

Proficiat aan beide deelnemers!!!!

Comments