Nieuws‎ > ‎Uitslagen‎ > ‎

Ilse Heylen dag groot succes!!!

Geplaatst 5 okt. 2010 03:55 door Reno Rutten   [ 10 okt. 2010 13:54 bijgewerkt door Geert Debyser ]

Op de Leuvense tatami vond, op zaterdag 2 oktober, ter gelegenheid van de Ilse Heylen dag, een groot judofeest plaats.

 

Topatlete Ilse Heylen was in haar nopjes toen ze zag dat meer dan honderd jongeren speciaal voor haar naar de Leuvense Sportoase afgezakt waren. Ze kwamen van overal in Vlaanderen om hun idool aan het werk te zien en van haar gouden tips te ontvangen. De jeugd genoot zienderogen en ook de vele ouders, familie en sympathisanten die ervoor zorgden dat ook de tribune van de vechtsportzaal afgeladen vol zat, keken vol bewondering toe.

 

Ilse liet iedereen meegenieten en won vele hartjes, dat bleek bij het einde van de training toen ze een daverend applaus in ontvangst mocht nemen. Ook aan de handtekeningensessie kwam er maar geen einde, iedereen wou wel zijn judopak, gordel of fotokaartje van Ilse persoonlijk gesigneerd zien.

 

Na deze jeugdtraining volgde er nog een oefensessie voor de volwassenen, ook hier toonde Ilse haar haast 

onuitputtelijke technische bagage en verblufte ze alle aanwezigen door soms ingewikkelde technieken simpel en eenvoudig te laten lijken.

Op het einde van deze geslaagde dag, 

mocht Judocentrum Leuven ook nog schepen van Sport van de stad Leuven Els Van Hoof 

verwelkomen. Zij kreeg uit handen van Ilse het allereerste exemplaar van de intussen gekende en gegeerde Ilse Heylen kalender, editie 2011.


 

Judocentrum Leuven heeft, met deze Ilse Heylen dag, eens te meer aangetoond dat recreatieve sport en topsport, mits een goede organisatie, wel degelijk kunnen samengaan en op clubniveau best combineerbaar zijn.

Ilse zet, gesteund door haar fanclub de Ilse Heylen Fanatics (www.ilseheylenfanatics.be) en haar vele supporters, haar revalidatie na een kruisbandoperatie verder. Een medaille op de Olympische Spelen in Londen 2012 blijft daarbij het ultieme doel.

Comments