Ik wil lid worden

Ik wil lid worden


Hartelijk welkom bij Judocentrum Leuven!

Als je lid wil worden van onze club, kan je op elk moment aansluiten, want de vergunning en de verzekering gelden voor 1 volledig kalenderjaar. Kom gerust even langs tijdens onze lessen (trainingsuren). Onze gediplomeerde lesgevers (ook G-judo gediplomeerd)  en secretaris staan je graag te woord en geven je graag de nodige informatie. Je kan onmiddellijk een proefles meedoen, want je hebt recht op 4 proeflessen. Zorg dat je sportieve kledij aanhebt, bij voorkeur lange broek en T-shirt met lange mouwen. 

Je vindt ons op de benedenverdieping van de Sportoase (volg de bordjes vechtsportzaal), zodat je weet hoe het eraan toe gaat.

Het judoseizoen loopt in principe van september tot en met juni. In juli en augustus nemen de jongeren een kleine pauze. De volwassenen blijven doortrainen gedurende de zomermaanden.

   

Het lidgeld bedraagt 170 euro voor een volledig jaar, dit omvat de volgende zaken: 


Voor drie of meer leden van éénzelfde gezin geldt een korting van 30 € voor ieder gezinslid. JudoCentrum Leuven heeft ook een samenwerking met de UiTPAS.

Het Kleuterjudo heeft een speciaal tarief aangezien het een lessenpakket voor ouder en kind omvat, waarbij de ouder een jaar lang eveneens met de volwassenengroep kan meedoen. Er zijn aangepaste tarieven indien de ouder reeds lid is van de club.


indien u nog verdere vragen hebt, aarzel niet om verder contact met ons op te nemen.

per mail:  info@jcl.be 

via telefoon: voorzitter op 0476/ 28 40 02  of bestuurslid 0495/29.19.74